Lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Enschede-Haaksbergen. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • aantrekkelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Enschede-Haaksbergen vertegenwoordigt de ruim 10.000 leden in Enschede en omstreken. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Enschede-Haaksbergen. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

De Fruitmotor. Geniet met 15% korting

Proef de lekkere smaken van Betuws fruit en help de wilde bijen! De coöperatieve Fruitmotor heeft een feestelijk pakket samengesteld speciaal voor leden van Rabobank. Je ontvangt 15% korting en met je aankoop help je de wilde bijen. De Fruitmotor legt bloemstroken aan voor wilde bijen in de boomgaard. Bestel het ‘Fruitmotor Proefpakket Klein’ met daarin 5 flesjes: een Krenkelaar Appelcider, twee Appelsprankel, een Appelsprankel-Framboos en een Appelsprankel-Kers & Bes voor €19.90 (incl. korting en verzending).

Meer informatie

Statue of Liberty. Kunstaanbieding

De Spaanse kunstenaar Fernando Sánchez Castillo gaf het wereldberoemde icoon ‘Statue of Liberty’ een update door haar een Afrikaans-Amerikaans uiterlijk te geven. Met zijn werk probeert Sánchez Castillo een dialoog te starten over de rol van publieke iconen in onze hedendaagse samenleving. Als Rabo Kunstaanbieding maakte hij een kleine houten versie van Lady Liberty (40 cm). Een icoon op woonkamerformaat! De kunstaanbieding kost € 395,- (incl. btw, excl. verzendkosten).

Meer informatie

Borrelplank, met een gratis fles wijn

Met deze heerlijke borrelplank voor twee personen wordt thuis blijven geen straf. Hij is gevuld met spiesjes van mozarella en tomaatjes, sandwiches, gevulde wraps, prociutto en kaas. Verkrijgbaar bij de Kokkerette aan de Deurningerstraat 19-21 in Enschede. De borrelplank is voor 2-3 personen en kost €25,00. Tegen inlevering van deze coupon ontvang je nu een fles rode of witte wijn naar keuze er gratis bij.

Bestellen kan via info@dekokkerette.nl of bel met: 053-7400180.

Bestel hier direct per mail

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven