Workshop Internetbankieren

Workshops Online Bankieren

Uw saldo checken op internet? Of geld overboeken met uw computer? Tegenwoordig kunt u bijna alles regelen via internet. Ook uw bankzaken. Maar hoe? Is dat niet moeilijk?

Internetbankieren betekent voornamelijk gemak. U regelt uw bankzaken op het moment dat u wilt! Door in te loggen met uw pinpas en pincode, boekt u snel en gemakkelijk geld over. Ook kunt u het actuele saldo van al uw rekeningen inzien en uw bij- en afschrijvingen controleren. Het is ook mogelijk om betaalopdrachten in te voeren voor een latere datum. Door het gebruik van de Rabo Scanner doet u uw bankzaken via internet op een veilige manier. Wilt u ook leren internetbankieren? Neem dan deel aan de Workshop Rabo Internetbankieren.

Wat houdt de Workshop Rabo Internetbankieren in?

In de maand mei organiseert Rabobank Enschede-Haaksbergen samen met SeniorWeb acht Workshops Rabo Internetbankieren. Het bijzondere van de cursussen van SeniorWeb is dat ze worden gegeven voor én door leeftijdsgenoten. Vrijwilligers, die goed bekend zijn met de computer, laten u kennismaken met de mogelijkheden die internetbankieren biedt. In een prettige leeromgeving, dicht bij huis, met toegankelijk lesmateriaal. De workshop is gratis en is afgestemd op de praktijk. U leert op eenvoudige wijze omgaan met het bankieren via internet. Na afloop bent u in staat via de computer uw financiële zaken te regelen.

Deelname

Voorwaarden voor deelname aan de workshop is dat u bekend bent met het gebruik van internet. Wilt u zich aanmelden voor de workshop? Dat kan via deze link:

https://events.rabobank.com/enschede-haaksbergen/Internetbankieren

9-3-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn