Duurzaam wonen

Mensen bekijken plattegrond

We kunnen niet meer om het duurzaam wonen heen. Iedereen met een huis kan besparen, het maakt niet uit of je nou een starter bent die net een huis heeft gekocht, bezig bent met het kopen aan jou eerste huis of je al 20 jaar in hetzelfde huis woont.

Het duurzamer wonen levert voor iedereen enorm veel voordeel op en dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee.

GreenHome HuisScan

Met een paar kleine aanpassingen kan je jouw woning al duurzamer maken. Met de GreenHome HuisScan krijg je inzichten in de mogelijkheden om je huis energiezuiniger en duurzamer te maken. Ben je benieuwd?

De Duurzaam-Huis-Events

In november zijn er op alle kantoren van Rabobank Flevoland Duurzaam-Huis-Events georganiseerd. Tijdens deze evenementen was er de gelegenheid om onze adviseurs te spreken en al je vragen te stellen over het onderwerp ‘duurzaamheid’.

Zijn er nog vragen die je wil stellen? Of ben je niet in de gelegenheid geweest om op één van de evenementen aanwezig te zijn? Maak dan alsnog een afspraak met één van onze adviseurs om je mogelijkheden te bespreken. Bel naar het telefoonnummer 0320 292 500 om een afspraak in te plannen.

2-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn