Even binnenlopen zonder afspraak met je woonvraag

De krapte op de woningmarkt neemt toe en de gemiddelde verkooptijd van een huis is enorm verkort. En dat droomhuis wat je vond, kan zomaar weg zijn. Daarom biedt Rabobank Flevoland de mogelijkheid een eerste oriëntatie gesprek voor hypotheken zonder afspraak.

Als je een ander huis op het oog hebt, is snel schakelen soms belangrijk. Dan wil je weten of je je droomhuis kan realiseren. Onze financieel adviseurs zijn daarom zonder afspraak beschikbaar om samen met jou te kijken of je je droomhuis kan betalen en wat je maandlasten dan zijn. Loop gerust binnen met je woonvragen. Dat  op maandag t/m woensdag kan zonder afspraak tijdens kantooruren bij ons kantoor aan het Ravelijn en op de woensdagen bij Kerremans Makelaardij in Dronten. Onze adviseurs helpen je graag en de koffie staat klaar. (Vergeet niet je salarisstrookje mee te nemen)

Een afspraak maken kan natuurlijk ook, bel dan (0320) 29 25 00 of ga naar onze site www.rabobank.nl/hypotheken om online een afspraak te maken. Hier kan je ook alvast zelf een eerste berekening maken via het online hypotheekdossier.

Direct online een afspraak maken

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven