Even binnenlopen zonder afspraak

De woningmarkt herstelt zich zichtbaar. De gemiddelde verkooptijd van een huis is aanzienlijk verkort. En dat droomhuis wat je vond, kan zomaar weg zijn. Daarom heeft Rabobank Flevoland vanaf 11 mei wekelijks extra inloopspreekuren voor hypotheken.

Als je een ander huis op het oog hebt, is snel schakelen soms belangrijk. Dan wil je weten of je je droomhuis kan realiseren. Onze financieel adviseurs zijn daarom zonder afspraak beschikbaar om samen met jou te kijken of je je droomhuis kan betalen en wat je maandlasten dan zijn. Loop gerust binnen met je woonvragen. Dat was natuurlijk al mogelijk tijdens kantooruren bij ons kantoor aan het Ravelijn en bij Kerremans Makelaardij in Dronten. 

Maar nu ook op koopavonden in onze Bankwinkel in Lelystad. Locaties en tijden: - Advieskantoor Rabobank, Het Ravelijn 50 in Lelystad: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. - Kerremans Makelaardij, De Rede 2-4 in Dronten: iedere woensdag van 08.30 t0t 17.30 uur. EXTRA: - Bankwinkel, Dukaatplein 14 in Lelystad: iedere donderdag op koopavonden van 18.00 tot 20.00 uur. Onze adviseurs helpen je graag en de koffie staat klaar! 

Een afspraak maken kan natuurlijk ook, bel dan (0320) 29 25 00 of ga naar onze site www.rabobank.nl/hypotheken om online een afspraak te maken. Hier kan je ook alvast zelf een eerste berekening maken via het online hypotheekdossier.

Direct een afspraak maken

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven