Ledenaanbieding Tulpenroute Flevoland 2021

Tulpenroute Flevoland

De Tulpenroute Flevoland wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Uiteraard is de route helemaal coronaproof. Via de iziTravel app kun je een audiotour volgen, waarmee je onderweg hoort wat er allemaal te zien is. Rabobank heeft onder andere bijgedragen aan de hulpmiddelen van deze audiotour, zodat iedereen veilig kan genieten van dit prachtige initiatief. En juist nu is het fijn om er even op uit te gaan.

Ledenaanbieding - coronaproof met audiotour!

Speciaal voor leden van Rabobank Flevoland en Almere geldt een korting van €1,50 per auto of de motor. Vermeld voor de korting bij jouw boeking de speciale kortingscode RaboTulp2021 en betaal met je Raborekening. Reserveer jouw ticket via www.tulpenrouteflevoland.nl. Kies een dag, tijd en startlocatie en ontvang een code. Meld je op het gekozen tijdstip op de startlocatie en ontvang daar meer informatie voor de route die gevolgd kan worden middels informatie op de iziTravel app. Geniet van de prachtige tulpenvelden en ontvang informatie over de omgeving! Reserveer op tijd, want vol = vol

ga direct naar de site Tulpenroute Flevoland

Uitbreiding naar buitengebied Almere

Dit jaar is de autoroute van Zeewolde uitgebreid naar het buitengebied van Almere Hout. Je kunt de route zo kort of zo lang maken als je zelf wilt en op allerlei plekken starten, dit jaar dus voor het eerst ook in Almere (startlocatie SBB Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4). Leuk weetje: Bij diverse punten op de route kun je lokale producten kopen. Kijk voor meer informatie op de site www.lokaalvoedselflevoland.nl.

Ga direct naar de site.lokaalvoedselflevoland.nl

Flevoland, 30-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn