Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Flevoland. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Flevoland vertegenwoordigt de ruim 9.800 leden in de gemeenten Lelystad, Dronten en Zeewolde. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co Flevoland. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

Speciale aanbieding Word lid van SeniorWeb

Wil je graag meer zelf online doen, zoals een vakantie boeken of je bankzaken regelen? SeniorWeb helpt je op weg in de digitale wereld. Rabobankleden kunnen de rest van 2019 gratis lid worden en betalen in 2020 slechts € 33,-.

€ 2,50 korting op muziekvoorstelling Mundo Sonora in De Meerpaal

Meer informatie

Gratis Lingerie Styling Advies

Wil je weten welke lingerie het beste past bij jouw lichaam? Maak dan een afspraak voor een Lingerie Styling advies bij LinGerie Dronten.

Je krijgt een persoonlijke styling sessie onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk pas je de nieuwste collectie en de nieuwste stijlen én krijg je een advies dat helemaal op jouw lichaam is geschreven. Laat je heerlijk verwennen, alleen of samen met een vriendin.

Je kan zonder afspraak binnenlopen voor een gepersonaliseerd Lingerie Styling advies. Maar heb je weinig tijd en wil je direct geholpen worden? Maak dan eerst een afspraak door te bellen met Safya van LinGerie Dronten, telefoon (0321) 31 11 33.

Gratis Lingerie Styling Advies

Gratis deelname Omloop Flevoland

Op zaterdag 22 juni organiseert TC Flevoland wederom de Rabobank Omloop Flevoland. De verrassend mooie en gevarieerde routes gaan veelal over rustige fietspaden, verkeersluwe wegen en karakteristieke polderdijk. Als lid kun je gratis deelnamen aan de Rabobank Omloop Flevoland. Je kunt kiezen uit 25, 55, 85, 125 en 175 kilometer. Aanmelden kan via www.omloop-flevoland.nl o.v.v. code RABO2019.

Gratis deelname Omloop Flevoland

Aanmelden via www.omloop-flevoland.nl

Doe mee aan de Zeewolde Endurance

250 meter zwemmen, 6 km. fietsen, 2,5 km. lopen. In een triatlon draait alles om doorzetten en uithoudingsvermogen. Op vrijdag 28 juni vindt de eerste editie plaats van de Rabobank Family&Friends Relay en Business Relay. Meedoen doe je als team van drie waarbij je allemaal zwemt, fietst en loopt. Jij en jouw collega's, relaties of familieleden/ vrienden kunnen zich deze avond van hun sportiefste kant laten zien! Elk teamlid volbrengt de gehele triatlon voordat hij of zij de volgende atleet aantikt. Rabobank draagt de triatlon een warm hart toe. Daarom krijg je als lid van Rabobank Flevoland 50% korting op de inschrijfkosten voor de Rabobank Business Relay en € 10,- korting voor de Rabobank Family & Friends Relay (o.v.v. Rabobankrekeningnr.). Bovendien worden in de aanloop naar de triatlon diverse (kennismakings) clinics en trainingen georganiseerd.

Doe mee aan de Zeewolde Endurance

Ga voor meer info en aanmelden naar zeewolde-endurance.nl.

Een avond genieten soul, jazz & blues bij Seabottom 2019

Op zaterdagavond 25 mei barst in de Agora (Lelystad) Seabottom 2019 los. Soul, jazz, funk & blues verdeeld over 5 podia. Muziek van o.a Aretha Franklin, James Brown, Marvin Gay, Stevie Wonder, Amy Winehouse, Jennie Lena en Hans Dulfer. Rabobank Flevoland is sponsor van het festival. Daarom ontvang je als lid 20% korting op vertoon van jouw Rabopas Wees er snel bij. Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar). Tickets zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Agora Theater.

Een avond genieten soul, jazz & blues bij Seabottom 2019

JANDLIS BURGERS BIJ RUNDVLEESPAKKET

Van een uit de hand gelopenhobby, naar een passie voor vlees en Nederlands vleesvee. Dat is wat u bij Jandlis Meat ziet én beleefd. Vleespakketten van koeien die een goed leven gehad hebben. Schrijf u in voor de nieuwsbrief, bestel een 5 kg of 10 kg rundvleespakket en ontvang 2 of 4 Jandlis burgers gratis!

Jandlis Meat vlees wat met zorg is groot gebracht!

WWW.JANDLISMEAT.NL

Hamburgers

Ondersteunt de mantelzorger

In een eerste gesprek (voor Raboleden gratis) bespreken we de zorgsituatie en welke zorg- en regeltaken er zijn. Daarna zet ik op een rijtje welke mogelijkheden en regelingen er zijn op het gebied van zorg en welzijn, wonen, werk, inkomen en recht. We bespreken samen wat ik voor u kan regelen, u behoudt zelf de regie. Meer informatie of het maken van een afspraak kan via magda@demantelzorgprak tijk.nl of 06-24521015.

Mantelzorgpraktijk