MHC Flevoland en Rabobank Flevoland gaan voor verlenging

Op gepaste afstand werd het nieuwe sponsorcontract door Herry Ester (l) en Stefan Lohuis (r) bekrachtigd met een ferme handdruk

Rabobank Flevoland blijft nog zeker drie jaar hoofdsponsor van MHC Flevoland. De bank draagt het verenigingsleven een warm hart toe en wil met de samenwerking een bijdrage leveren aan de verenigingsambities van de Drontense hockeyclub.

Afgelopen woensdag zetten Herry Ester, voorzitter MHC Flevoland en Stefan Lohuis, directievoorzitter Rabobank Flevoland, hun handtekening onder het nieuwe contract. ‘Verenigingen zijn een belangrijk onderdeel van onze maatschappij én van groot belang voor de vitaliteit van jong en oud’, aldus Stefan Lohuis. Voor MHC is hier een grote rol weggelegd. Door de samenwerking te verlengen kan de vereniging in de toekomst hun maatschappelijke rol en ambities blijven vervullen. ‘Zonder sponsoren zijn veel dingen simpelweg niet mogelijk’, aldus Herry Ester. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft het even geduurd voordat de officiële ondertekening kon plaatsvinden. Op 8 juli werden in Dronten uiteindelijk, op gepaste afstand, de handen geschud (zie foto). Een mooie start van het nieuwe hockeyseizoen!

Zie ook site MHC Flevoland

Dronten, 16-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn