Nieuwbouwprojecten

Er lopen een aantal nieuwbouwprojecten in ons werkgebied. Door onze nauwe contacten met de gemeente, projectontwikkelaars en makelaars, zijn onze hypotheekadviseurs goed op hoogte van de ontwikkelingen en helpen je graag verder.

Ontwikkelingen in Dronten

Het project Havenkade in Dronten zal verder uitgebreid worden. Op de kade komen in totaal vier bouwblokken, met een architectuur die verwijst naar het agrarisch-industriële verleden van deze plek. Vanuit de verte doen de gevels denken aan historische pakhuizen en loodsen De Silo (appartementen) neemt op de kade een bijzondere plaats in. Dit grootste woongebouw in de rij staat op de uiterste punt van het schiereiland. Daar waar de kade in de bocht overgaat in een park, eveneens aan het water gelegen. Hoe hoger gelegen, hoe groter. Natuurlijk allemaal met een buitenruimte met havenzicht.

Vind meer informatie over het project Havenkade op

Bekijk hier het webinar van 2 december over Havenkade

Ontwikkelingen in Lelystad

Met de tweede fase van het project Parkwijk worden 17 PPO woningen, dichtbij het centrum van Lelystad, gerealiseerd.
De rijwoningen zijn zelf, met behulp van projectontwikkelaar Van Wijnen, geheel naar eigen wens te ontwerpen. Past weids wonen in Bataviahaven meer bij jou? Deze woningen worden gebouwd dichtbij de levendige boulevard aan het Markermeer. Inmiddels is de verkoop van 19 grondgebonden woningen gestart. Wonen in een wild duinlandschap kan ook in Lelystad. Het woonproject Duin en Water biedt 27 groeiwoningen in het woonpark Houtribhoogte, op steenworpafstand van jachthaven Deko Marina en Bataviahaven. De half vrijstaande en vrijstaande woningen zijn op diverse manieren uit te breiden en komen in het voorjaar van 2021 in de verkoop.

Meer informatie over nieuwbouwprojecten in Lelystad vind je hier

Duurzaam bouwen

Ben je van plan een energiezuinige woning te kopen of te bouwen? Wij helpen je graag jouw duurzame woonkansen optimaal te benutten en duurzaam wonen voor iedereen mogelijk te maken. Onze gecertificeerde duurzaamheidsadviseurs kunnen je hier alles over vertellen en geven je inzicht in financieringsoplossingen die passen bij jouw woonwensen, zoals het Rabo Groendepot, duurzaamheidskorting en een gratis HomeQgo HuisScan.

Plannen om duurzaam te bouwen en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Check dan direct de HuisScan.

Start de HuisScan

Maak een afspraak voor een videogesprek

Wil je weten of het kopen van een nieuwbouwwoning voor jou mogelijk is? Onze adviseurs helpen je graag met het regelen van je hypotheek.

Bel naar (0320) 29 25 00 of maak een afspraak online en regel het samen.

Bel naar (0527) 63 93 00 of maak een afspraak online en regel het samen.

Afspraak maken

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur