Online (spaar)wedstrijd ‘Waar ik voor spaar’ 2020

Online Spaarwedstrijd 2020

Sparen jouw kinderen voor het nieuwste speelgoed, gave oortjes of iets heel anders en kunnen ze wel een financieel steuntje gebruiken om hun spaardoel te halen? Laat ze dan meedoen met onze online (spaar)wedstrijd ‘Waar ik voor spaar’. Dan maken zij kans op €150,-! Daarnaast ontvangt elke deelnemer ook een waardebon voor een leuk lokaal uitje.

‘Waar ik voor spaar 2020’

Wij vinden het belangrijk dat kinderen sparen en hier ook plezier in krijgen, want je kan niet vroeg beginnen met kinderen leren verantwoordelijk met geld om te gaan. Om sparen in de maand oktober nog net iets leuker te maken, hebben we een online (spaar)wedstrijd opgezet voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. Meedoen is heel eenvoudig, wij vragen de jouw kind(eren) om op een creatieve manier te laten zien waar zij voor sparen. Dat kan door maken een tekening, knutselwerk of een leuk filmpje/vlog. De prijs ter waarde van €150,- wordt drie keer weggegeven, namelijk in de leeftijdscategorieën 3 t/m 5 jaar, 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar.

Hoe doe je mee?

Allereerst moeten ze online hun eigen bijdrage storten/overmaken van minimaal €10,- in de oktober spaarmaand en vervolgens moeten ze zich aanmelden en een filmpje of foto van hun gemaakte creatieve ontwerp uiterlijk 31 oktober mailen naar dagelijksebankzaken.flevoland@rabobank.nl en vermeld hierin:

 • Naam deelnemer
 • Leeftijd deelnemer
 • Rekeningnummer deelnemer
 • Naam ouder 
 • Telefoonnummer ouder
 • Gekozen uitje

Je hebt keuze uit de volgende uitjes:

 • Zwembad de Koploper (https://www.sportbedrijf.nl/de-koploper/, Lelystad)
 • Avontura (https://nieuw.optisport.nl/avonturadronten, Dronten)
 • madiwodo-bioscoopkaartjes
 • Jumpsquare (https://jumpsquare.com/nl/lelystad, Lelystad)
 • Zwembad ’t Bun (https://www.zwembadurk.nl/, Urk).

De waardebonnen van de uitjes zijn geldig tot 1 maart 2021.

Let op! De waardebonnen zijn niet inwisselbaar tegen contanten en mogen niet gekopieerd worden. Alle waardebonnen zijn voorzien van een unieke code.

Voorwaarden

De volledige voorwaarden van de online (spaar)wedstrijd ‘Waar ik voor spaar’ 2020 zijn hieronder te vinden.

Voorwaarden spaaractie 2020 Flevoland (PDF)

Rabo JongerenRekening en de Zakgeldactie 2020

Zijn jouw kinderen tussen de 7 en 17 jaar oud en hebben ze nog geen Rabo JongerenRekening? Je kind komt in de fase waar het handiger is om zelf te pinnen. Een hele verantwoordelijkheid. De beste manier om dingen te leren is door ze te doen. Met de Rabo JongerenRekening kan je kind direct met jouw financiële opvoeding aan de slag, maar wel binnen een veilige omgeving. Bovendien kunnen ze t/m 31 oktober ook meedoen aan de Zakgeldactie 2020.

Kijk hier voor meer informatie over de Zakgeldactie 2020 en de Rabo JongerenRekening

Lelystad, 26-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn