Organisatie

Organisatie

Rabobank Flevoland wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Janet Klijnstra – Rippen, voorzitter Ton Kempenaar Corine Haveman

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Flevoland denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 29 leden. Zij praten namens de meer dan 9800 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in Lelystad, Dronten, Zeewolde, Biddinghuizen en Swifterbant.

Onze ledenraad bestaat uit

Dronten

Egbert Bakker Robert Elshof Stijn Haarhuis Willem Jüttner Gijs van Kruistum Jaap Ree Nick Vermeer Marijn Vermeulen Christina Weenk Ard van Wees Stefan van Woerden

Lelystad

Manno Bannink Bahreddine Belhaj Tom Bremer Annemieke Ester Eva Flantua Johannes Hoogland Rob Jacobs Thom Laagkemper Arno Murrer Herman van Sprang Ferdinand Zomerman

Zeewolde

Magreet Faber Thijs Geerse Albert Hummel Geert Horlings Jonathan Koelewijn Henk Meijer Menko Oosterhuis
Lid worden van de ledenraad