Webinar Duurzaam Wonen 21 april 2021: Meld je nú aan!

Een duurzame woning kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort én een beter milieu. Maar waar begin je? Tijdens het webinar Duurzaam Wonen leren experts, waaronder meteoroloog Reinier van den Berg, je hoe je eenvoudig kunt beginnen met het verduurzamen van jouw huis.

Een duurzame woning kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort én een beter milieu. Maar waar begin je en welke mogelijkheden zijn er allemaal voor jouw persoonlijke situatie?

Webinar Duurzaam Wonen

Wil je meer weten over hoe je eenvoudig kan starten met het verduurzamen van je woning? Schrijf je dan nu al in voor het webinar 'Duurzaam Wonen'. De definitieve datum volgt zo spoedig mogelijk.

Speciale gast: Reinier van den Berg

Reinier van den Berg is specialist op het gebied van weer, klimaat en duurzaamheid. Reinier presenteerde jarenlang het RTL Weer en weet als geen ander welke grote en kleine stappen je kan zetten op weg naar een duurzamer leven.

Inschrijven

Schrijf je alvast in voor het webinar via rabo.nl/middenoostnederland/webinarduurzaamwonen en zet 21 april in je agenda!

Inschrijven

Lelystad, 19-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn