Zakgeldactie 2019

Zakgeldactie 2019

Kinderen leren verantwoordelijk om te gaan met geld. Daar hoort de Rabo JongerenRekening met een betaalpas bij. Met deze rekening voor kinderen en jongeren van 12 tot 18 jaar geef je je kind de kans zelf te bankieren, maar wel met jouw toezicht. Wanneer je in de actieperiode van 1 oktober tot 31oktober de gratis Rabo JongerenRekening opent, ontvang je naast een leuk welkomstcadeau, maar liefst 4 weken lang € 2,50 zakgeld per week op de nieuwe rekening. De actie is wegens succes een week verlengd.

Leer kinderen de waarde van geld kennen

De JongerenRekening draagt bij aan de zelfstandigheid van je kind op financieel gebied. Door zelf over zakgeld te mogen beslissen, leren kinderen de waarde van geld kennen. Dat is belangrijk voor later, want dan moeten ze hun wensen ook kunnen afstemmen op hun portemonnee.

Meedoen aan de actie

Open de rekening nu gemakkelijk en kosteloos online via Rabobank.nl/jongerenrekening, stort minimaal €10,- op deze nieuwe rekening. Mail vervolgens je naam, de naam van de rekeninghouder en het nieuwe rekeningnummer naar communicatie.flevoland@rabobank.nl. Vergeet dit niet! Anders is het niet mogelijk om mee te doen aan de zakgeldactie.

Open tussen 1 en 31 oktober een Rabo JongerenRekening en krijg de volgende extra’s:

  • Gratis betaalrekening
  • Een leuk welkomstcadeau naar keuze
  • 4 weken lang €2,50 zakgeld per week
  • Koppel de rekening en leer omgaan met geld met PinPin

Lelystad, 30-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn