Zakgeldactie 2020

Zakgeldactie 2020

Kinderen leren verantwoordelijk om te gaan met geld. Daar hoort de Rabo JongerenRekening met een betaalpas bij. Met deze rekening voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar geef je je kind de kans zelf te bankieren, maar wel met jouw toezicht. Wanneer je voor jouw kind in de actieperiode van 1 oktober tot 31 oktober de gratis Rabo JongerenRekening opent, ontvangt hij of zij naast een leuk welkomstcadeau, maar liefst 4 weken lang € 2,50 zakgeld per week op de nieuwe rekening!

Leer kinderen de waarde van geld kennen

De JongerenRekening draagt bij aan de zelfstandigheid van je kind op financieel gebied. Door zelf over zakgeld te mogen beslissen, leren kinderen de waarde van geld kennen. Dat is belangrijk voor later, want dan moeten ze hun wensen ook kunnen afstemmen op hun portemonnee.

Kijk hier voor meer informatie over de Rabo JongerenRekening

Meedoen aan de actie

Open de rekening nu gemakkelijk en kosteloos online via Rabobank.nl/jongerenrekening, stort minimaal €10,- op deze nieuwe rekening. Mail vervolgens je naam, de naam van de rekeninghouder en het nieuwe rekeningnummer naar Communicatie.flevoland@rabobank.nl. Vergeet dit niet! Anders is het niet mogelijk om mee te doen aan de zakgeldactie.

Open tussen 1 en 31 oktober een Rabo JongerenRekening en krijg de volgende extra’s:

  • Gratis betaalrekening
  • Een leuk welkomstcadeau naar keuze
  • 4 weken lang €2,50 zakgeld per week
  • Koppel de rekening en leer omgaan met geld met PinPin

Online spaarwedstrijd ‘Waar ik voor spaar’

Zijn jouw kinderen tussen de 3 en 12 jaar en in bezit van een Raborekening? Dan kunnen ze van 1 t/m 31 oktober ook meedoen aan de speciale online spaarwedstrijd: ‘Waar ik voor spaar’.

Kijk hier voor meer informatie over de spaaractie ‘Waar ik voor spaar’2020

Lelystad, 26-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn