Buurtbijeenkomsten: Samen voor een duurzame buurt

De komende tijd organiseert het Woonplein Voorthuizen diverse buurtbijeenkomsten over Duurzaam Wonen. Straat voor straat willen we Voorthuizenaren informeren en enthousiasmeren over het verduurzamen van de woning. Is het interessant om te verduurzamen of is verhuizen een betere optie? Misschien is wachten wel de beste optie. Tijdens de buurtbijeenkomsten krijgt u van de deelnemende partners een gratis energie bespaar advies.

Programma

Op deze avonden berekenen wij voor u wat de kosten en het rendement van verduurzamen zijn. Kunnen uw maandlasten naar beneden? Laat u informeren door experts die uw woning en de markt kennen. De deelnemende partners van het Woonplein Voorthuizen staan voor u klaar en maken graag kennis met u op:

  • donderdagavond 5 maart 2020
  • donderdagavond 23 april 2020
  • donderdagavond 18 juni 2020
  • donderdagavond 8 oktober 2020

U kunt zich aanmelden voor deze avonden via de aanmeldbutton onderaan de pagina.

Inloopspreekuur

Bent u verhinderd, maar wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning? Kom dan eens langs tijdens het inloopspreekuur aan de Van den Berglaan 2 in Voorthuizen. Iedere vrijdag van 15:00-17:00 uur staan de partners van het Woonplein voor u klaar.

Deelnemende partners

Energieloket Gemeente Barneveld

Hoe brengt u uw energielasten naar beneden? Welk stappen kunt u zetten en welke subsidieregelingen zijn er? Het energieloket helpt u graag op weg.

Installatiebedrijf Veldhuizen Energie

Wanneer is verduurzamen zinvol? Installatiebedrijf Veldhuizen Energie maakt op basis van uw huidige energielasten een berekening en geeft u een passend advies.

Makelaars Malestein en Legemaat

Wat is het energielabel van uw woning. Wat is de waardestijging na verduurzamen? Is verhuizen een passend alternatief? De makelaar vertelt u hier graag meer over.

Rabobank Gelderse Vallei

Investeer ik eigen geld of heb ik een financiering nodig? Onze financieel adviseurs kunnen u meer vertellen over de financierbaarheid van verduurzamingsinitiatieven.

Janse & Berkhof Tuinen

Janse & Berkhof Tuinen is specialist op het gebied van duurzame tuinaanleg. Ze creëren een gezonde en duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

Notariskantoor Pool

Rabobank klanten krijgen 10 % korting op het standaard tarief voor een hypotheekakte.

Hubo

De Hubo is meer dan een bouwmarkt. Hubo levert materialen bij huis af en neemt desnoods de klus uit handen. Als enige bouwmarkt in de regio hebben ze een mooi assortiment voor je interieur. Hubo en Rabobank hebben een actie aanbod voor iedereen die bij de bank een hypotheek afsluit.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven