Kantoren in Voorthuizen, Woudenberg en Lunteren weer open

Collega's

Door de uitbraak van het coronavirus was alleen ons kantoor in Barneveld geopend voor dagelijkse bankzaken. Maar gelukkig gaan onze kantoren in Voorthuizen, Woudenberg en Lunteren vanaf maandag 29 juni weer open en kunnen onze medewerkers ook daar weer klanten verwelkomen.  

Warm welkom

We doen er alles aan om klanten weer zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen en volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid’, geeft Therèse van der Kolk, manager Dagelijkse Bankzaken aan. ‘Op anderhalve meter afstand kunnen onze klanten weer hun bankzaken regelen in Woudenberg, Voorthuizen en Lunteren. Als bank vinden wij het niet alleen belangrijk om goede service te verlenen, maar ook om in gesprek te blijven met onze klanten. Het voelt goed om hen weer op locatie te mogen helpen met al hun dagelijkse bankzaken én om weer een persoonlijk praatje te maken

Digitale dienstverlening

Klanten waren de afgelopen periode voor hun bankzaken vooral aangewezen op de virtuele kanalen, zoals Rabo Online Bankieren en de Rabo App. Dit is, zo blijkt, naar tevredenheid gebeurd. Ook verliep het klantcontact voor 90% via telefonie, chat en video. Klanten ervaren deze nieuwe werkwijze als snel, makkelijk en prettig. Dat komt ook doordat de toepassingen versneld nog klantvriendelijker gemaakt zijn. Niet alleen beaamt de jongere klant dit, ook de oudere generatie weet steeds beter de digitale weg te bewandelen, aldus Therèse.

‘Een adviesgesprek om een hypotheek of vermogensvragen te bespreken gaat nog steeds via de laptop, tablet of telefoon. Mocht dit helemaal niet lukken dan kan dit bij uitzondering ook face-to-face op onze kantoren, natuurlijk wel op 1.5 meter afstand!’

Ons kantoor in Woudenberg is van dinsdag- tot en met vrijdagmorgen geopend van 09:00 - 12:30 uur.

Ons kantoor in Lunteren (Westhoffhuis) is op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag geopend van 14:00-17:00 uur. De sealbagautomaat in Lunteren is helaas nog niet geopend vanwege veiligheidsredenen voor de omwonenden.

Ons kantoor in Voorthuizen is van maandag- tot en met vrijdagmiddag geopend van 13:30 - 17:00 uur. De sealbagautomaat in Voorthuizen is helaas nog niet geopend vanwege veiligheidsredenen voor de omwonenden.

28-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn