Rabobank Gelderse Vallei gaat vernieuwen!

Rabobank agenda's en kalenders 2017

Rabobank Gelderse Vallei gaat vernieuwen. Vanaf maandag 14 augustus verbouwen wij ons hoofdkantoor in Barneveld.

Open tijdens verbouwing

Het kantoor in Barneveld is tijdens de verbouwing geopend voor het regelen van uw dagelijkse bankzaken. Tijdens de verbouwing is er één ingang. Deze vindt u aan de achterzijde van het pand. Vanwege deze situatie is het helaas niet mogelijk om u te assisteren bij onze apparaten aan de voorzijde van het pand. Van 11 augustus tot en met 27 augustus zijn alle apparaten van het kantoor in Barneveld buiten gebruik. U kunt dan helaas geen geld opnemen, sealbags storten, geldbestellingen ophalen of muntrollen afhalen. Excuses voor dit ongemak. Vanaf maandag 28 augustus zijn alle apparaten van het kantoor in Barneveld weer beschikbaar.

Overige vestigingen

Tijdens de verbouwing kunt u uiteraard terecht bij één van onze andere vestigingen in Lunteren, Voorthuizen of Woudenberg. Klik hier om uw dichtstbijzijnde vestiging of automaat te zoeken.

Serviceadviseurs en Rabo Geld Express

Als u niet in de gelegenheid bent om naar één van de vestigingen te komen, dan kunt u voor uw bankzaken een afspraak maken met een serviceadviseur. Onze serviceadviseur komt bij u thuis. Het is ook mogelijk om uw geld thuis te laten bezorgen met de Rabo Geld Express op een tijdstip dat u uitkomt. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak met (0342) 342 342. Vanaf maandag 20 november verwelkomen wij u graag in ons vernieuwde kantoor in Barneveld.

Barneveld, 10-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn