Rabobank Gelderse Vallei zoekt een nieuw ledenraadslid

Rabobank Gelderse Vallei zoekt een nieuw ledenraadslid

Rabobank Gelderse Vallei is dichtbij en betrokken bij de lokale maatschappelijke en economische omgeving. Vanuit marktgerichte teams werken we samen aan een sterke en herkenbare ‘community bank’ voor de Gelderse Vallei. We hebben een actieve ledenraad die bestaat uit leden die graag meedenken over hoe Rabobank zowel commercieel als maatschappelijk succesvol kan zijn. De ledenraad bestaat op dit moment uit 29 leden.

Het profiel van een ledenraadslid

We zoeken mensen met oog voor wat er leeft in de maatschappij en ideeën over de bijdrage die de bank daaraan kan leveren. Als ledenraadslid ben je de verbinding tussen markt en bank, en heb je invloed op de manier waarop we lokaal bankieren. Afhankelijk van het thema (bijvoorbeeld agri of jongeren) organiseren we soms ook specifieke bijeenkomsten met deze doelgroepen binnen de ledenraad. Zo kan jij je betrokkenheid bij onze bank en de regio nog verder vormgeven. Vanuit deze rol ben je de ogen en oren vanuit het werkgebied voor de bank en oefen je namens de leden invloed uit op ons beleid.

Wij zoeken een nieuw ledenraadslid

Rabobank Gelderse Vallei is op zoek naar een nieuw ledenraadslid voor het marktgerichte team Woudenberg en omstreken. Dit zijn de dorpen Maarn, Maarsbergen, Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg. Ben jij ambassadeur van Rabobank, heb je een actieve rol in relevante lokale netwerken en lijkt het je leuk om mee te denken met ons marktgerichte team? Ben je een enthousiast type met een frisse blik en wil je graag een waardevolle (en zichtbare) bijdrage leveren aan de marktgerichte community bank ambitie van Rabobank Gelderse Vallei? Dan willen we graag met je in gesprek.

Aanmelden als ledenraadslid

Ben je geïnteresseerd en voel je ervoor om ook richting te geven aan de koers van onze bank? Of wil je meer weten over de ledenraad? Neem contact op met Marcel Wijnen via 088 726 73 72 of stuur een mail naar directie.gv@rabobank.nl.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven