Bankieren voor jongeren

Rabo Jongeren Rekening

Je kind wordt ouder en steeds zelfstandiger – ook op financieel gebied. Bankzaken regelen via een app, betalen met de telefoon of snel een betaalverzoekje versturen. Het zijn ontwikkelingen die voor hen bijna vanzelfsprekend zijn. Toch gaat ieder kind gaat hier anders mee om. Daarom hebben wij de Rabo JongerenRekening. Dit is een gratis betaalrekening waarbij jij als ouder bepaalt wat je kind kan met de rekening.

Betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar

Het is een gratis betaalrekening zonder rood staan. Je kan voor je kind een eigen betaalpas aanvragen en jij bepaalt de limieten. Met Rabo PinPin, de coolste zakgeld-app, leert je kind spelenderwijs omgaan met geld. En stel alerts in zodat je kind zelf kan zien als je het zakgeld hebt gestort.

Open online een JongerenRekening

Neem samen eens een kijkje en ontdek of de gratis Rabo JongerenRekening iets voor jullie is. Dat kan makkelijk en kosteloos online. Hiervoor heb je een betaalrekening met Online Bankieren nodig. Na het kiezen van het welkomstcadeau ga je door naar de aanvraag. Deze JongerenRekening wordt automatisch gekoppeld aan je Online Bankieren omgeving. Op deze manier heb je altijd inzicht in de inkomsten en uitgaven van je kind.

Kies hier een welkomstcadeau

Gooi en Vechtstreek, 23-4-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn