Goed voorbereid op huizenjacht

Bereken jouw mogelijkheden

Ben je op zoek naar een koopwoning? Het kopen van jouw droomhuis kan gezien de huidige woningmarkt een hele uitdaging zijn. Belangrijk dus om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn.

Financieel gezond leven en wonen

Een eigen woning is een belangrijke basis voor een financieel gezond leven. Door af te lossen op de hypotheek bouw je meestal een vermogen op. En op de lange termijn kan de waarde van je woning ook nog eens stijgen. Dat klinkt goed! Maar dan moet je eerst wel in de gelegenheid zijn om dat droomhuis te bemachtigen. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms nodig om snel te beslissen. Het bedrag wat je maximaal kunt lenen voor je huis hangt af van verschillende factoren. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of je jouw droomhuis ook kan kopen. En of je de maandlasten kunt betalen. Dat is zeker zo belangrijk om prettig te kunnen wonen én leven.

Beste online oriëntatie

Die goede voorbereiding kun je bij de Rabobank zelf gemakkelijk doen. Voor de vierde keer op rij zijn wij verkozen tot de beste partij voor een online oriëntatie op een hypotheek (WUA onderzoek oktober 2018). Met het Rabobank Hypotheekdossier, onze online rekentool, op Rabobank.nl/wonen weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

Oriëntatie via videogesprek

Heb je na het maken van een online hypotheekberekening behoefte aan een persoonlijk gesprek? Voor een oriëntatie- of adviesgesprek voor hypotheken is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. Dit kan nu ook via videogesprek. Gewoon via jouw eigen computer of tablet, overal waar je online bent en wanneer jij wilt, ook buiten kantoortijden. ‘Video bellen’ is de oplossing als je persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren. En net als een gesprek bij ons op kantoor is een oriëntatiegesprek via videogesprek gratis en vrijblijvend.

Interesse in een videogesprek?

Bel dan naar (035) 622 22 11 of maak een afspraak online.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven