Hilversumse Onderneming van het Jaar

Winnaar Jumbo

Ook dit jaar zijn wij weer de trotse partner van de verkiezing van de Hilversumse Onderneming van het Jaar. De winnaar van deze begeerde titel wordt in januari bekroond met de Rabobank Business Award. De Rabobank Business Award is een echte publieksprijs. De onderneming met de meeste stemmen wint.

Vanaf 10 september 2019 tot en met 17 oktober 2019 kunnen de ondernemingen genomineerd worden en vanaf 24 oktober 2019 tot en met 17 december 2019 kan er worden gestemd.

Juryprijs; De Uitblinker 2020

Naast de publieksprijs is er ook dit jaar weer een juryprijs. Uit de genomineerde bedrijven zal een deskundige jury, bestaande uit medeondernemers, De Uitblinker 2020 kiezen. Dit zal een Hilversumse onderneming zijn die zich volgens de juryleden binnen Hilversum op één of meerdere onderdelen op sociaal, cultureel en/of economisch vlak heeft onderscheden. Denk hierbij aan thema’s als innovatie, duurzaamheid, lokale sociale betrokkenheid of bijvoorbeeld een onderneming die een bijzondere bijdrage voor de Hilversumse Economie heeft geleverd of gezichtsbepalend is voor Hilversum.

Achtergrond

De verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar is een jaarlijks terugkerend initiatief van BVHilversum en de Rabobank Gooi en Vechtstreek, gesteund door Hilversum Marketing. De verkiezing heeft als doel een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Hilversum en daarmee het ondernemerschap te vieren. De jaarlijks uitgereikte Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Het draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de regio. Rabobank Gooi en Vechtstreek is trots dat zij haar naam mag verbinden aan deze prijs.

Meer informatie? Check de website.

Hilversum, 8-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn