Lokale ondernemers en GreenHome slaan handen ineen voor verduurzamen woningmarkt

Zonnepanelen

Rabobank is een succesvolle samenwerking aangegaan met GreenHome en lokale vakspecialisten. Deze partijen slaan de handen ineen om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt in onze regio.

Voordelen

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzame woning biedt veel voordelen. Maar als woningeigenaar ervaren klanten de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Rabobank is daarom een samenwerking gestart met het online platform GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces voor de woningeigenaar, geven inzicht in waar het beste mee gestart kan worden en helpen bij het vinden van de beste lokale vakspecialisten voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen.

GreenHome

Voor veel ondernemers in het Gooi en de Vechtstreek zijn het drukke tijden door een schaarste aan personeel. Daarom benadert de Rabobank hen met informatie over de samenwerking met GreenHome en de voordelen die het ondernemers biedt: meer werk in minder tijd. Zo oriënteren huiseigenaren zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze al goed georiënteerd, eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning? Doe dan de gratis HuisScan op GreenHome en zie direct wat u kunt besparen.

GreenHome

Duurzaam vakspecialist

Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist? Klik op onderstaande link of neem contact op met 088-525 41 00 (lokaal tarief) of uw accountmanager.

Aanmelden als duurzaam vakspecialist

Hilversum, 11-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn