Meld je aan voor de Rabo CupCake PASSI !

Rabo CupCake PASSI

Heeft uw kind een passie voor bakken? Of, nog beter, een passie voor cupcakes bakken? Rabobank Gooi en Vechtstreek organiseert samen met Patisserie Rémy de Rabo CupCake PASSI.

Rabo CupCake PASSI - 9 t/m 14 jaar

Kinderen van 9 t/m 14 jaar worden uitgedaagd om mee te doen met de Rabo CupCake PASSI en te leren van de beste cupcake bakker van Nederland!

Aanmelden

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarbij de uitdaging om een foto van de allermooiste, zelf gemaakte, cupcake uiterlijk 20 september in te sturen. De 80 mooiste inzendingen worden per mail uitgenodigd voor de finaledag.

Finaledag

De finaledag vindt plaats op zaterdag 22 september op het plein van Patisserie Rémy aan de Dorpsstraat 5a in Blaricum. De finalisten gaan deze dag nog een supermooie cupcake maken. Dit gebeurt in tweetallen, onder begeleiding van Rémy van het tv-programma De CupcakeCup. De opdracht luidt: maak de allermooiste cupcake. Finalisten kiezen deze dag uit het thema Rabo PinPin of een spaarvarken. Rémy is deze dag tevens de jury en bepaalt de uiteindelijke winnaar.

De hele dag is van alles te beleven op het plein van Patisserie Rémy; ijs, lol en veel cupcakes!

Een allergie? Geef dit door! Hier wordt tijdens de Rabo CupCake PASSI rekening mee gehouden.

Aanmelden

Meld je aan!

31-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn