Organisatie

Organisatie

Rabobank Gooi en Vechtstreek wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Directeur Coöperatieve Rabobank, Monique van de Wakker geeft leiding aan Rabobank Gooi en Vechtstreek. Zij ontwikkelt de strategie en het beleid van de bank. Ook is de directeur Coöperatieve Rabobank ervoor verantwoordelijk dat klanten en leden centraal blijven staan. Dit doet zij samen met de raad van commissarissen en de ledenraad.

Monique van de Wakker

Monique van de Wakker

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Caroline Allertz, voorzitterThijs Merks, vicevoorzitterRemco WagemakersMariella de Koning

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank Gooi en Vechtstreek. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. Zij praten namens de meer dan 20.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in regio Gooi en Vechtstreek.

Onze ledenraad bestaat uit

Wuif van Berkel-SelderbeekGerdi van Bijleveld-TijsselingArienne de BoerJeroen EijlersNel Griffioen-SmitRien HagenMaarten HaverkampElbert HennipmanMarja HoogendoornHans van der Laan de VriesJohan MulderRichard KamsteegGerard KnoopAad KokFred KooymanSimon KuijperMarleen LenssenAnita van OssPaul den OtterPeter van der Pas MBARolien Philips-van DedemRichard de RooyFrans de Roy van ZuijdewijnSteven VoornMartin Vuijk

Lid worden van de ledenraad