Rabo Werkplaats Digitalisering, meer omzet door vernieuwing

digitale werkplaats

Het vernieuwen van je bedrijf loont. Al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want waar begin je? Kom 25 september naar de Rabo Werkplaats Digitalisering in Almere en leer hoe je de klant van de toekomst bereikt met online marketing en welke cruciale processen je kunt digitaliseren. 

Wat kun je verwachten? 

  • een inspirerende middag met boeiende sprekers
  • praktische verhalen en tips van andere ondernemers
  • de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering
  • sessies over online marketing en ICT-oplossingen

Programma

Samen met MKB Nederland, Microsoft en toonaangevende ICT-brancheorganisaties organiseren wij de Rabo Werkplaats Digitalisering. Een inspirerende middag waar jij als ondernemer écht wat aan hebt. Spreker Igor Beuker weet alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitaliseringen. Zijn keynote presentatie gaat over succes, hoe je dat realiseert en op welke digitale kansen jij met je bedrijf kunt inspelen.

In verschillende sessies leer je van Traffic Builders hoe je meer omzet haalt uit online marketing, vertelt Microsoft Nederland welke interne processen je het beste kunt digitaliseren én ga je samen met een facilitator aan de slag met het Business Canvas Model. Natuurlijk is er ook volop ruimte om andere ondernemers te ontmoeten. 

Datum: dinsdag 25 september 2018 
Ontvangst: 15.45 uur 
Einde programma: 19.00 uur 
Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), Esplanade 10, 1315 TA Almere


Meld je snel aan

Wil je ook meer omzet door vernieuwing? Meld je dan aan voor de Rabobank Werkplaats Digitalisering. Een inspirerend event waar jij écht wat aan hebt. Aanmelden kan tot 15 september.

Meld je gratis aan

26-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn