Rabobank Gooi en Vechtstreek en Filmhuis Bussum verlengen sponsorcontract!

Rabobank Gooi en Vechtstreek en Filmhuis Bussum verlengen sponsorcontract!

Rabobank Gooi en Vechtstreek en Filmhuis Bussum hebben hun sponsorcontract met drie jaar verlengd. We zijn trots op deze samenwerking en verbinden graag onze naam aan het Filmhuis Bussum. Naast een financiële bijdrage in ruil voor naamsbekendheid ontvangt het filmhuis ook Rabo verenigingsondersteuning. Verenigingsondersteuning is een samenwerking tussen Rabobank en het NOC/NSF waarmee we verenigingen en stichtingen helpen bij het realiseren van hun maatschappelijke ambities. Hiermee draagt Rabobank niet alleen bij aan het realiseren van de maatschappelijke doelen van het filmhuis maar ook aan een sterkere lokale samenleving.

Filmhuis Bussum

Van mooie, grappige, ontroerende kinderfilms tot impactvolle en bijzondere buitenlandse pareltjes: elk jaar trekken ze vele bezoekers naar het filmhuis in Bussum. Ruim 145 vrijwilligers en 5 vaste medewerkers zorgen samen voor een dagelijks aanbod van kwaliteitsfilms voor jong en oud. Ze bevorderen hiermee de filmkunst én vervullen een belangrijke verbindende rol in onze samenleving. Rabobank Gooi en Vechtstreek wil die rol graag steunen en draagt cultuur een warm hart toe.

Vanwege de coronacrisis was het helaas niet mogelijk om uitgebreid stil te staan bij de ondertekening van het contract. Foto: Janine Beulink, directeur Filmhuis Bussum en Roderick Alberti, directeur Bedrijven Rabobank Gooi en Vechtstreek.

Bussum, 15-1-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn