Schrijf je nu in voor Rabo ClubSupport

RCS Biljartclub

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit.

Met Rabo ClubSupport investeert de bank met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Via de Rabo Bankieren app beslissen Rabobank-leden mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. Clubs en verenigingen uit het Gooi en de Vechtstreek die deelnemen, voeren campagne voor een eigen bestedingsdoel en roepen Rabobank-leden op om via de app op hun initiatief te stemmen. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Hiermee wil de Rabobank iedereen een stem geven in het mooier en beter maken van zijn of haar club en de buurt. En zet Rabobank haar netwerk in om clubs van elkaar te laten leren.

Jouw club kan natuurlijk ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in! Meedoen aan Rabo ClubSupport is dus goed voor jouw club & geweldig voor de buurt. 

Hilversum, 3-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn