Sluiting kantoren Breukelen en Laren

Sluiting kantoren Breukelen en Laren

Het bezoek van klanten aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App, eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in de kantoren aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat in de toekomst steeds minder mensen een bankkantoor bezoeken. Daarom is er besloten dat de kantoren aan de Straatweg 53 in Breukelen en de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 5 in Laren gesloten blijven. De kantoren zijn al gesloten sinds het begin van de coronacrisis, maar blijven nu definitief dicht.

Hoe kunt u ons bereiken?

Uiteraard blijven wij graag in contact. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  • telefonisch via (035) 622 22 11 (particulieren) of (035) 622 26 40 (bedrijven);
  • per chat via de Rabo App of Rabobank.nl;
  • binnenlopen voor dagelijkse bankzaken in een van onze kantoren.

De dichtstbijzijnde kantoren voor klanten in Breukelen zijn de Breedstraat 26 in Maarssen of de Kerkstraat 71 in Hilversum. Klanten uit Laren kunnen terecht aan de Eslaan 1a in Bussum, de Kerkstraat 71 in Hilversum of de Naarderstraat 18 in Huizen.

Voor een persoonlijk adviesgesprek via video of een afspraak bij u thuis, in een van onze kantoren of elders, neemt u contact met ons op.

Beschikbaarheid automaten en openingstijden kantoren

Kijk voor actuele informatie over onze kantoren op onze website www.rabobank.nl/gvs. De locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat bij u in de buurt, vindt u op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Lees meer

We denken graag met u mee

Als coöperatieve bank bieden we speciale ondersteuning aan klanten waarvoor het gebruik van online kanalen of een bezoek aan een van de kantoren niet mogelijk is. Zo bieden we workshops online bankieren aan en als het nodig is, komen we bij u langs om u te helpen met uw bankzaken. Heeft u hier behoefte aan? Laat het ons weten. We denken graag met u mee.

Hilversum, 19-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn