We hebben de Rabo GroenHypotheek voor particulieren. We helpen bedrijven verduurzamen.

U weet natuurlijk dat Rabobank de GroenHypotheek voor particulieren heeft. Maar veel mensen weten niet dat Rabobank Gooi en Vechtstreek lokaal bedrijven helpt te verduurzamen. Daarnaast verzorgt Rabobank Gooi en Vechtstreek ook speciale bijeenkomsten voor (startende) ondernemers.

We steunen jaarlijks meer dan 250 lokale initiatieven met maatschappelijke impact

Rabobank Gooi en Vechtstreek steunt initiatieven die erop gericht zijn om haar lokale leefomgeving te versterken. We maken ons bovendien hard voor een duurzame omgeving voor iedereen die in ons werkgebied woont of werkt.

Financiële zelfredzaamheid

Wij vinden het als bank belangrijk dat mensen in financieel opzicht wijzer worden. Voor de kinderen doen we dit met bank voor de klas, voor middelbare scholieren bieden we - in het kader van Scholenstrijd - gastlessen aan en voor ouderen organiseren we gratis cursussen Rabo Mobielbankieren. Ook hebben we het platform ikwoonleefzorg.nl ontwikkeld. Op deze website vindt u informatie over langer zelfstandig wonen, zorg en hulp, financiën én sociale activiteiten. Daarmee krijgt u inzicht in mogelijke oplossingen voor uw situatie. Hiermee willen we ouderen helpen langer zelfstandig te blijven wonen en mantelzorgers in hun rol ontlasten.

platform ikwoonleefzorg.nl

Tegen voedselverspilling

Een derde van al het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt, verdwijnt in de afvalbak. Op lokaal niveau steunen wij het mooie initiatief NoFoodWasted. De NoFoodWasted app zorgt voor minder verspilling van voedsel. U kunt deze app gratis downloaden in de App Store en/of Play Store.

Stimuleren ondernemerschap

We besteden veel tijd en energie om het lokale ondernemerschap te stimuleren. Denk hierbij aan het Rabo Ondernemerscafé voor beginnende ondernemers en speciale bijeenkomsten voor ondernemers rondom belangrijke thema’s als digitalisering, robotisering of verduurzaming.

Activiteitenagenda

  • Cursus Rabo Mobielbankieren (zie hieronder voor actuele data) 
  • Rabo Ondernemerscafé (zie hieronder voor actuele data) 
  • Scholenstrijd 
  • Bank voor de Klas
  • BankBattle

Overzicht data cursus Rabo Mobielbankieren

25 maart 2019 - Huizen
15 april 2019 - Huizen
20 mei 2019 - Huizen
1 juli 2019 - Hilversum
9 september 2019 - Huizen
23 september 2019 - Maarssen
7 oktober 2019 - Hilversum
25 november 2019 - Huizen

Aanmelden voor onze cursus Rabo Mobielbankieren? Neem contact met ons op via 035 - 622 22 11 of stuur een e-mail naar particulieren.gvs@rabobank.nl o.v.v. cursus Rabo Mobielbankieren. Uiteraard bent u ook welkom bij één van onze kantoren om u aan te melden.

Overzicht data Rabo Ondernemerscafé

Maandag 11 maart - Rabo Ondernemerscafé in Vis Atelier in Laren

Meer informatie en aanmelden

Verdient uw maatschappelijke project onze steun?

Lees meer over het coöperatiefonds en hoe u met uw project hiervoor in aanmerking kunt komen.

Coöperatiefonds Rabobank Gooi en Vechtstreek

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven