Winnaars Rabo BankBattle 2019 bekend!

Bankbattle 2019

De leerlingen van groep 8a van de Vondelschool in Bussum, groep 8 van De Ark in Huizen en groep 7/8 van SWS de Catamaran uit Loosdrecht wisten de vragen van de BankBattle juist te beantwoorden. Zij losten de eindopdracht als eerste op en waren hiermee de winnaars van de battle. Als prijs ontvangen zij een cheque voor het volgen van een gave workshop Vloggen!

Woensdag 15 mei vond de jaarlijkse Rabo BankBattle plaats. De battle is een landelijke quiz waar jaarlijks honderden basisscholen aan meedoen. Vanuit hun eigen klaslokaal lossen de leerlingen vraagstukken op met behulp van internet. Hiermee testen de leerlingen hun parate kennis en computervaardigheden. Alle basisscholen in de Gooi en Vechtstreek waren uitgenodigd om zich in te schijven voor de battle. In totaal deden 20 scholen mee.

BankBattle is voor veel leerlingen een leuke manier om hun kennis en vaardigheden te meten met die van de leerlingen van andere basisscholen. Dat BankBattle voorziet in een behoefte binnen het basisonderwijs. Met name het ‘educatief strategische’ aspect binnen het spelformat spreekt enorm aan.

Gooi en Vechtstreek, 24-5-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn