Geldautomaat Rabobank aan Poldermolenplein 2 in Gouda sluit

Vrouw neemt geld op

Het voormalige kantoor van Rabobank aan het Poldermolenplein in Gouda wordt binnenkort afgebroken met het oog op de herontwikkeling van winkelcentrum Goverwelle. De geldautomaat, die in de zijgevel van het gebouw gevestigd is, wordt per 28 juni 2018 gesloten zodat begin juli gestart kan worden met de sloop van het pand.

Tot aan de herontwikkeling is de geldautomaat door Rabobank beschikbaar gehouden. Nu het pand wordt afgebroken is de automaat met ingang van 28 juni gesloten. Rabobank betreurt het ongemak dat zij hierdoor wellicht voor haar klanten veroorzaakt. Klanten en ook gastgebruikers worden verwezen naar faciliteiten in de nabije omgeving.

Rabobank geldautomaten in de buurt:

  • Gildenburg 96, Gouda
  • Nieuwe Markt 73, Gouda  

Vanzelfsprekend kan men ook terecht bij de geldautomaat van de collega-bank die is gehuisvest in de supermarkt in het winkelcentrum of bij geldautomaten elders in Gouda. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van Rabo Geld Expres waarmee contant geld thuis bezorgd kan worden. Voor meer informatie over Geld Express kunt u binnenlopen bij ons kantoor Gildenburg of Nieuwe Markt of kijk op www.rabobank.nl/lokale-bank/gouwestreek/samen-bankieren/

Gouda, 6-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn