Samenvoeging Rabobank Gouwestreek - Krimpenerwaard

Geldpot plantje

Vertrouwen in de toekomst is werken aan de toekomst. Daarom gaan wij de krachten van Rabobank Gouwesteek en Rabobank Krimpenerwaard bundelen.

Samenvoeging

De juridische samenvoeging van Rabobank Gouwestreek en Rabobank Krimpenerwaard vindt per 1 februari 2019 plaats. Dit betekent dat wij juridisch 1 bank zijn, maar in de techniek blijven wij nog even twee aparte banken. Begin april worden onze banken ook in de techniek samengevoegd en zullen wij u benaderen vanuit Rabobank Hollandse IJssel.

Rabobank Hollandse IJssel

Eén Rabobank Hollandse IJssel betekent slagvaardigheid en kracht in een professionele bancaire dienstverlening, vertelt Judith Cok, directievoorzitter van Hollandse IJssel. ‘Er komt veel gezamenlijke kwaliteit beschikbaar. Kennis en kunde die wij bundelen in ‘robuuste teams’. Je moet werken vanuit een langetermijnvisie om een organisatie succesvol te transformeren in deze tijd van digitalisering. Binnen de robuuste teams worden de juiste deskundigen ingezet bij complexe vraagstukken. Onze klanten, particulier en zakelijk, doen hun reguliere bankzaken vrijwel altijd online. De specifieke dienstverlening aan onze particuliere en zakelijke klanten willen wij versterken.’ De functie van directeur Bedrijven wordt vervuld door Erik van den Broek, vertelt Judith Cok. ‘Wat wij zeker gaan intensiveren, is de rol van de marktteams. Zij laten zien dat ze als medewerkers van de bank betrokken zijn bij alles wat leeft in de lokale samenleving, ook ’s avonds en in het weekend.’

1-2-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn