Sponsorfietstocht 2018

sponsorfietstocht

We gaan weer fietsen! Doet uw club mee?

Zaterdag 30 juni

Op zaterdag 30 juni wordt de tweede Rabobank Sponsorfietstocht door de Gouwestreek verreden. Na een heel succesvolle eerste editie verwachten wij weer een groot aantal verenigingen en stichtingen die zich aanmelden.

Hoe meer zielen, hoe meer.......

Voor iedere fietser die een route aflegt, wordt geld verdiend. Verenigingen en stichtingen die veel fietsers weten te mobiliseren, kunnen dus een mooi bedrag bij elkaar verdienen. Afhankelijk van de afgelegde afstand wordt een vast bedrag per route uitbetaald. Meer informatie leest u op de website van de sponsorfietstocht.

Inschrijven

Het inschrijven gebeurt door verenigingen en stichtingen. Iedere formele club (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel), die gevestigd is in het werkgebied van Rabobank Gouwestreek kan zich inschrijven. Individuele fietsers schrijven zich niet in via onze website, maar melden zich aan bij de club van hun keuze. En als u op 30 juni pas besluit mee te fietsen, dan kunt u zich melden op één van de startlocaties en ter plaatse kiezen voor welke vereniging u meedoet.

Alle informatie en inschrijven (voor clubs) leest u hier

Gouda, 21-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn