Wij gaan verhuizen

foto spoorzone

Wij gaan verhuizen naar ons nieuwe thuis aan de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Ons nieuwe multifunctionele kantoor vervangt de bestaande Rabobank-vestigingen in de stad.

Met ingang van 24 september 2018 ontmoeten wij u in Gouda graag op deze centrale plek die goed bereikbaar is per fiets, openbaar vervoer of auto. U bent hier van harte welkom voor een gesprek over uw bankzaken. Informatie over onze openingstijden en onze (online) diensten en producten leest u op www.rabobank.nl/gouwestreek.

Klanten van de Rabobank kunnen straks in het nieuwe kantoor terecht voor al hun bankzaken. Het ontmoetingsplein op de begane grond plaats biedt aan een ‘werkcafé’ waar maatschappelijke organisaties terecht kunnen voor een afspraak of bijeenkomst. Daarnaast zal de bank veel activiteiten gaan organiseren in het pand. Bijvoorbeeld cursussen online bankieren en kennisbijeenkomsten. Zo vormt het nieuwe kantoor een transparante, uitnodigende en duurzame ontmoetingsplek in het hart van de regio, de stad en de maatschappij. Precies waar de Rabobank zich thuis voelt.

Een kijkje nemen in het duurzaamste kantoor van Gouda? Dat kan tijdens het Festival Rabobank Open(t) op zaterdag 13 oktober 2018. Meer informatie leest u binnenkort op deze site. Graag tot ziens op de Burgemeester Jamessingel 41, u bent van harte welkom!

Gouda, 8-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn