Blije kinderen tijdens de spaarweek activiteiten

Theatervoorstelling De Gruffalo

In de herfstvakantie genoten vele kinderen van leuke (film)voorstellingen en creatieve workshops bij de DRU Cultuurfabriek in Ulft en bij de Gruitpoort in Doetinchem. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar waren door de Rabobank uitgenodigd om mee te doen aan de spaarweek die eerder plaatsvond. De activiteiten vonden plaats op donderdag 25 oktober en zaterdag 27 oktober.

Blije kinderen

De kinderen konden kiezen uit verschillende activiteiten; theatervoorstelling De Gruffalo van Meneer Monster, film Sing Song, film Koningin van Niendorf of een creatieve workshop. De kinderen die een workshop hadden gekozen maakten een schilderij, bouwden een schatkistje van hout of volgden een theater of acrobatiek workshop.

Aan de blije gezichten van de kinderen was duidelijk te zien dat de activiteiten goed in de smaak vielen.

Voedselbank & Mini Manna

De Rabobank realiseert zich dat het niet voor alle ouders is weggelegd om te sparen voor hun kind. Daarom heeft de bank ook 50 kaarten beschikbaar gesteld aan Mini Manna in Ulft en 2 x 50 kaarten aan de Voedselbank in Doetinchem voor de donderdag en zaterdag. Deze kinderen konden samen met hun ouder(s) genieten van een film.

Foto's

Op de Facebook pagina van Rabobank Graafschap zijn foto’s te vinden die gemaakt zijn tijdens de activiteiten.

Facebook Rabobank Graafschap

30-10-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn