Digitale Woonavond terugkijken?

Digitale Woonavond terugkijken?

Op woensdag 7 oktober keken ruim 350 Achterhoekse deelnemers naar de verschillende workshops die in de vorm van een webinar werden gegevens tijdens de Digitale Woonavond.

Workshops

De deelnemers konden kiezen uit vier verschillende workshops: Langer zelfstandig wonen, Verhuizen naar een volgende woning, Aankoop eerste woning en Notariële aspecten. De laatste workshop werd verzorgd door Notaris Jeroen Blankestijn uit Zelhem. De deelnemers werden actief bij het webinar betrokken. Zij konden stellingen beantwoorden en aan het einde was er tijd om vragen te stellen. Deze werden direct beantwoord door de Financieel Adviseurs. 

Live uitzending

De Digitale Woonavond is georganiseerd door Rabobank Graafschap en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Het webinar werd live uitgezonden vanaf de Studio van MediaCows in Doetinchem. Een mooie manier om klanten ook in tijden van Corona te informeren over financiële aspecten bij wonen.

Gemist?

Heb jij de Digitale Woonavond gemist en had jij graag één van de Workshops willen volgen? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres en we sturen je graag de terugkijklinks toe.

29-10-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn