Hypotheekinloopspreekuur bij Rabobank Graafschap

Op zoek naar een nieuw huis? Vraag jij je af hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Twijfel je tussen verkopen of verbouwen?

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Tijdens onze inloopspreekuren kun je vrijblijvend binnenlopen voor een oriënterend gesprek of voor informatie over wonen en hypotheken. Zonder dat je daarvoor een afspraak hoeft te maken. Klant of geen klant, iedereen is welkom.

Kopen, verbouwen of lagere maandlasten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij het kopen of verbouwen van een huis? Of ben je op zoek naar een nieuwe hypotheek met lagere maandlasten? Er zijn veel zaken waar je over moet nadenken en beslissen. Daar helpen we je graag bij. Tijdens het inloopspreekuur kun je je vragen stellen aan onze financieel adviseurs.

Elke 1e zaterdag van de maand

Met deze en al jouw andere woonvragen ben je van harte welkom op het Hypotheek Inloopspreekuur op elke 1e zaterdag van de maand van 10:00-14:00 uur op het Rabobank kantoor aan de Terborgseweg 25 in Doetinchem.

Meenemen

Om jouw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden is het handig wanneer je je inkomensgegevens mee neemt. Vergeet je ook niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen?

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven