Nieuwe start na relatie beëindiging

Echtscheidingsteam

Een nieuwe start, dat is het uitgangspunt van ons gecertificeerd echtscheidingsteam. Zij werken nauw samen met mediators, advocaten en notarissen uit de regio. Door de korte lijnen kunnen ze snel schakelen en dingen regelen.

Goed uit elkaar, goed voor elkaar

Het stoppen van een relatie heeft niet alleen emotionele gevolgen. Er moet ook veel geregeld worden. Vaak heeft dit gevolgen voor de hypotheek en het vermogen. Tijdens een oriëntatiegesprek brengen we alles in beeld en bekijken hoe alles zo goed mogelijk afgesloten kan worden.

Overzicht en rust

Tijdens een oriëntatiegesprek bekijken we de mogelijkheden van blijven wonen en een mogelijke lasten verlaging. Tevens kijken we naar de bankzaken, zoals bankrekeningen (van kinderen), verzekeringen en eventuele schulden. Een overzicht van alle bankzaken in zo’n moeilijke situatie kan u een beetje rust geven.

Eigen bedrijf

Als een van beide een eigen bedrijf heeft, wordt uit elkaar gaan nog wat ingewikkelder. Ons echtscheidingsteam bespreekt dan samen met een bedrijvenadviseur wat de gevolgen zijn voor de onderneming.

Vragen

We willen niets liever dan dat beide partners weer een nieuwe start kunnen maken, dat is ons uitgangspunt. Voor vragen over scheiden kunt u contact met ons opnemen. Bel via (0314) 44 25 00 of maak online een afspraak. Als u liever beide een eigen adviseur wilt, kan dat ook.

Doetinchem, 24-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn