Online uitzending Cybercrime

Man met Ipad

Spoofing, WhatsApp-fraude en phishing... Het zijn voorbeelden van cybercriminaliteit die de laatste tijd enorm vaak voorkomen. Ook in Twente. "Het overkomt mij toch niet!" is een veelvoorkomende uitspraak. Cybercriminelen worden steeds creatiever en hun methoden met de dag slimmer. Dagelijks hebben we als bank te maken met klanten die slachtoffer worden van internetcriminaliteit

De Week van de Cybercrime

In de week van 22 t/m 26 maart organiseren we daarom de 'Week van de Cybercrime'. Met op maandag 22 maart een online Cybercrime uitzending speciaal voor particuliere klanten. En op dinsdag 23 maart voor de ondenemers.

Maandag 22 maart | Particulieren | 19.30 - 20.30 uur

Jochen den Ouden gespecialiseerd in Ethical Hacking en Privacy, neemt je samen met Maikel Venema (adviseur Dagelijkse Bankzaken) mee in de wereld van cybercrime. Hoe zit het met privacy en security? Wat zijn de actuele trends? Hoe herken je fraude? Tijdens de uitzending kun je vragen stellen en krijg je tips over online veiligheid en veilig bankieren. Aan het eind van de uitzending weet jij hoe jij je beter kunt wapenen tegen cybercrime.

Meld je hier aan!

Dinsdag 23 maart | Ondernemers | 19.30 - 21.00 uur

Samen met Cyberexpert Liesbeth Holterman en Ervaringsdeskundige Frank Landhuis van Novel-T nemen we je mee in de wereld van internetcriminaliteit en geven we je praktische tips. Onze Verzekeringsspecialist Maarten Reijers vertelt hoe wij jou vanuit de Rabobank kunnen helpen.  Heb jij de juiste risico's afgedekt? Direct na de uitzending zijn onze verzekeringsspecialisten beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden over jouw bedrijfs- en cyberrisico's. Plan je bij aanmelding een afspraak in, zodat je direct weet of jij goed verzekerd bent. 

Meld je hier aan!

11-3-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn