Rabobank Achterhoekse Ondernemersavond met Victor Mids

Ledenbijeenkomst

Op maandag 23 april organiseren wij in samenwerking met VNO-NCW onze jaarlijkse Achterhoekse Ondernemersavond in Schouwburg Amphion. Dit keer met onder andere Victor Mids.

Wim Boonstra

Dit jaar hebben we voor de pauze Wim Boonstra, speciaal adviseur en econoom bij Raboresearch. Wim geeft deze avond zijn visie op onze economische, financiële en maatschappelijke toekomst. Hij kan je deze avond als geen ander meenemen in de wereld van veranderingen die op ons afkomen en hoe Europa, Nederland en in het bijzonder de Achterhoek er voor staat.

Victor Mids

Na de pauze komt Victor Mids. Victor Mids is zowel illusionist als arts en brengt met deze combinatie illusie en wetenschap op een unieke en originele manier samen. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, voert Victor zijn publiek op een luchtige en intelligente manier langs een scala aan illusies en neuropsychologische experimenten. Ervaar zelf hoe makkelijk je eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Netwerken

Het belooft een boeiende avond te worden met daarnaast nog volop netwerkmogelijkheden. Heb je een uitnodiging ontvangen? Meld je dan aan.

Doetinchem, 15-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn