Rabobank Graafschap opent Rabo Trefpunten

Vrouw achter computer

Vanaf 25 september opent Rabobank Graafschap diverse Rabo Trefpunten in de regio. Vanaf dat moment kunnen klanten daar terecht voor met vragen over dagelijkse bankzaken. De trefpunten zitten daar waar mensen in de regio elkaar al ontmoeten en waar Rabobank Graafschap de klant ook kan treffen, waaronder bijvoorbeeld de Bibliotheek.

Bekijk het totaal van de trefpunten, vestigingen en automaten

Vertrouwd dichtbij

Behalve de nieuwe trefpunten, brengt Rabobank Graafschap de dienstverlening ook op andere manieren dichtbij. Zo kunnen bankzaken dag en nacht geregeld worden via Rabobank Internetbankieren en de Rabo Bankieren App. Bij klanten die niet zelfstandig naar de geldautomaat kunnen komen, bezorgt de bank het geld aan huis via de Rabo Geld Express. Is een klant minder mobiel, dan worden diensten en kennis ook aan huis gebracht. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden met een ‘adviseur aan huis’ van de bank.

Sluiting kantoren

Vanaf 1 oktober sluiten de bestaande vestigingen in de plaatsen waar het Trefpunt is geopend. Bij deze Trefpunten kunnen klanten terecht voor vragen over dagelijkse bankzaken. Op deze locaties zijn geen automaten aanwezig. De vestigingen in Ulft en Doetinchem blijven open, evenals de huidige geld- en sealbagautomaten. Met dit pakket aan diensten blijft Rabobank Graafschap dichtbij en helpt op diverse manieren om bankzaken makkelijker te maken.

6-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn