Samenwerking Flox Ondernemershuis en Rabobank Graafschap

Rabobank Graafschap en Flox Ondernemershuis zijn een samenwerking aangegaan. Door deze verbinding hebben startende ondernemers een grotere kans om hun onderneming succesvol te laten worden.

Flox Ondernemershuis

Sinds november 2018 draagt het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Doetinchem de naam Flox Ondernemershuis. Ronald Treijtel is de nieuwe eigenaar. Flox is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Daarnaast is Flox een inspiratie- en ontmoetingspunt voor netwerken en kennisdeling. Aangesloten ondernemers inspireren elkaar, werken samen, delen kennis en zijn elkaars ambassadeurs. Flox is gevestigd aan de Terborgseweg 20 in Doetinchem.

Inloopmomenten

Accountmanager MKB Martijn Jansen is iedere dinsdagmiddag in de even weken aanwezig bij Flox. Je kunt bij hem terecht met vragen over je zakelijke bankzaken, financieringen of advies bij het starten van een bedrijf. Financieel Adviseur Joep Huiskes is in de oneven weken op de donderdagen ’s ochtends bij Flox. Hij helpt ondernemers graag met vragen over particuliere bankzaken, hypotheken, financiële planning enzovoorts. Loop vrijblijvend binnen en spar met onze collega’s!

Probeer lidmaatschap voor ondernemers

Startende ondernemers die een zakelijke rekening bij de Rabobank openen kunnen één maand gratis gebruik te maken van een Flox Fulltime lidmaatschap. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met Martijn Jansen via telefoonnummer (0314) 44 26 00.

Netwerkbijeenkomsten

De adviseurs van de Rabobank zullen regelmatig bij de netwerkactiviteiten van Flox te vinden zijn.

Op de foto

Op de foto zie je Financieel Adviseur Joep Huiskes (links) en Accountmanager MKB Martijn Jansen (rechts).

Meer weten?

Kijk dan op de website.

Kijk dan op de website

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven