Samenwerking Flox Ondernemershuis en Rabobank Graafschap

Rabobank Graafschap en Flox Ondernemershuis zijn een samenwerking aangegaan. Door de verbinding hebben startende ondernemers een grotere kans om hun onderneming succesvol te laten worden.

Fulltime lidmaatschap

Zo krijgen startende ondernemers die een zakelijke rekening bij de Rabobank openen de mogelijkheid één maand gratis gebruik te maken van een Flox Fulltime lidmaatschap.

Inloopmomenten

MKB adviseur Tom Spann is vanaf 26 februari in de oneven weken op dinsdagmiddag te vinden bij Flox. Je kunt bij hem terecht met vragen over je zakelijke bankzaken of advies bij het starten van een bedrijf. Vanaf 7 maart zal Financieel Adviseur Joep Huiskes (niet op de foto) in de even weken ’s ochtends op de donderdagen bij Flox zitten. Hij helpt ondernemers graag met vragen over particuliere bankzaken.

Netwerkbijeenkomsten

De adviseurs van de Rabobank zullen regelmatig bij de netwerkactiviteiten van Flox te vinden zijn. MKB adviseur Annemarie Arentsen kun je ontmoeten bij de inspiratie ontbijt sessies.

Bekijk de netwerkbijeenkomsten van Flox

CvJO

Sinds november draagt het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Doetinchem de naam Flox Ondernemershuis. Ronald Treijtel is de nieuwe eigenaar. Flox is dé (flex)werkplek voor ondernemers uit de Achterhoek. Daarnaast is Flox een inspiratie- en ontmoetingspunt voor netwerken en kennisdeling. Aangesloten ondernemers inspireren elkaar, werken samen, delen kennis en zijn elkaars ambassadeurs. Flox is gevestigd aan de Terborgseweg 20 in Doetinchem.

Foto

Op de foto v.l.n.r. zie je: Stefan Kattenbeld (Manager Bedrijven), Annemarie Arentsen (Accountmanager Bedrijven), Tom Spann (Accountmanager Bedrijven) en Ronald Treijtel (eigenaar Flox).

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven