2000 Sporters actief tijdens Special Olympics Achterhoek

Olympics

Afgelopen weekend zijn de levens van 2.000 sporters veranderd! Zij waren de deelnemers van een nieuwe editie van de Special Olympics Nationale Spelen. De sporters met een verstandelijke beperking gingen in de Achterhoek de sportieve strijd aan met elkaar. Deze editie werd opnieuw duidelijk hoe belangrijk sport is.

Sport is zoveel meer

De Special Olympics is een wereldwijde beweging om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen. Sporten maakt mensen met een verstandelijke beperking niet alleen fysiek en mentaal fitter, het vergroot ook het zelfvertrouwen en daarmee het zelfbeeld.

Betrokkenheid Rabobank Graafschap

Als hoofdsponsor waren we zeer betrokken bij de Special Olympics in de Achterhoek. Samen met Rabobank Noord- en Oost Achterhoek hebben we laten zien hoe dichtbij we zijn. Niet alleen met middelen, waaronder de inrichting van vier funpleinen, maar ook door de inzet van onze medewerkers als vrijwilliger dit weekend.

Bezoek groepsdirectie

Op zaterdagmiddag was er nog de aanwezigheid van de groepsdirectie van Rabobank Nederland en medewerkers van de Rabobank Foundation . Zij maakten een tour langs 2 van de 22 sporten wat een korte impressie gaf van dit unieke evenement.

Achterhoek, 27-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn