Virtuele Lekker Wonen Beurs groot succes

Virtuele Lekker Wonen Beurs groot succes

Voor de derde keer op rij organiseerden initiatiefnemers Rabobank, de Gemeente Doetinchem en Agem samen met hun partners Kruiswerk Achterhoek en Liemers, Zlimthuis, gemeente Oude IJsselstreek en gemeente Montferland, de Lekker Wonen Beurs. Dit jaar kon de beurs op 7 november vanuit de eigen huiskamer gevolgd worden wegens de geldende maatregelen.

12 inspirerende en informatieve webinars

De kijkers kregen middels webinars volop inspiratie en informatie over slim en duurzaam (ver)bouwen. Of het nou ging om het kopen van een eerste woning, het verduurzamen van je woning, of het toekomstbestendig en slim maken van je woning, voor ieder was er wat wils. De webinars werden door 530 kijkers vanuit hun eigen huis gevolgd.

Digitale goodiebag

Als dank voor hun aanwezigheid ontvingen de deelnemers een leuk presentje: een digitale goodiebag! De goodiebag was gevuld met speciale aanbiedingen en kortingsacties van Rabobank, Agem, Kruiswerk Achterhoek en Liemers en diverse lokale ondernemers.

Terugkijken webinars

Heb je de Lekker Wonen Beurs gemist en wil je de webinars terugkijken? Dat kan! Klik hiervoor op onderstaande link. Veel kijkplezier!

Kijk hier de webinars terug

12-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn