Word jij de Rabobank?

Laptop

Ben jij ook zo verliefd op de Achterhoek en ben je een professional met een passie voor klanten? Wij zoeken een Financieel Adviseur B voor 36 uur bij Rabobank Graafschap. Rabobank Graafschap is een bank die geworteld is in de lokale samenleving. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij creatieve ambassadeurs zijn die zelf initiatief nemen en de stap naar buiten zetten om zich onder onze klanten te begeven.

De functie

Wij zijn van mening dat je systemen kunt leren en kennis kunt opdoen. Wat in je moet zitten, is passie. Passie voor klanten en passie voor het vak. Als jij je hierin herkent, lees dan verder. De adviseur die wij zoeken daagt zichzelf en zijn omgeving graag uit en is altijd op zoek naar kansen in de markt. Hoe je hier invulling aan geeft, is aan jou. Creativiteit en ondernemerschap kun je bij ons volop kwijt. Doordat je de Achterhoek kent, weet je wat in ons werkgebied wel en niet werkt. Je weet je goed in te leven in de klant en luistert naar zijn wensen en behoeften. Een proactieve en professionele werkhouding staan hoog in het vaandel evenals de competenties communicatiekracht, resultaatgerichtheid en ondernemerschap.

Rabobank Graafschap

Rabobank Graafschap is een bank in het verstedelijkte platteland van de Achterhoek met het hoofdkantoor in Doetinchem, een verkoopkantoor in Ulft en trefpunten in de plaatsen Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, ’s-Heerenberg, Varsseveld, Wehl en Zelhem. Er wonen in totaal ruim 160.000 inwoners. Onze afdeling Het streven van het segment Financieel Advies is dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan. Anders gezegd: de klant mag verwachten dat we gewone dingen ongewoon goed doen en excelleren op de momenten die er toe doen. We willen dicht bij onze klanten staan.

Wij vragen

 • Je hebt een hbo-diploma met één tot drie jaar relevante werkervaring. Certificering conform het vakgebied is een pré (WFT basis, hypothecair, consumptief en vermogen). 
 • Je bent flexibel, daadkrachtig en een volwaardige en professionele gesprekspartner voor de klant. 
 • Ondernemerschap zit in jou en zorgt ervoor dat je een waardevolle schakel bent in het bereiken van de ambitieuze doelstellingen van onze bank. 
 • Netwerken is je tweede natuur: je bent in het netwerk om klanten aan onze bank te binden, dan wel prospects tot klant te maken. 
 • Je hebt een gezonde dosis ambitie en bent bereid permanent te investeren in je ontwikkeling en inzetbaarheid. 
 • Woonachtig in het werkgebied is een pré. 

Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’, en in de volgende competenties:

 • Resultaten realiseren
 • Contracterend ondernemen
 • Communicatiekracht 


Wij bieden

 • Een afwisselende, uitdagende werkomgeving met veel verantwoordelijkheid 
 • Bij de Rabobank bieden we je een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • De hoogte van je salaris hangt af van je opleiding, kennis en ervaring 

Met vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij HR, op 0314 - 442577. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Roy Evers, telefoonnummer 06-12976356 of Edwin Koldenhof, telefoonnummer: 06-19297092.
Deze vacature staat open tot en met 27 juni 2018. 

Solliciteren
Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld door de vacature, reageer dan via mail aan Rabobank Graafschap, hrm.graafschap@rabobank.nl. 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

15-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn