Maatschappelijke betrokkenheid

Rabobank Groene Hart Noord is als coöperatie altijd op zoek naar verbindingen die waardevol zijn voor de samenleving. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de zelfstandigheid, eigen kracht en eigen regie. Anderzijds nemen digitale mogelijkheden in rap tempo toe en vinden hun weg op het sociale vlak. Dat is de reden dat wij de Coöperatie WeHelpen.nl ondersteunen.

WeHelpen.nl

Het platform WeHelpen.nl brengt mensen die hulp kunnen gebruiken en hulpgevers online bij elkaar. De website heeft als doel samen te werken aan een vitalere leefomgeving. Rabobank Groene Hart Noord steunt dit initiatief, omdat het platform mensen met elkaar verbindt. Samen kunnen we de omgeving waar we wonen en werken verbeteren. De Rabobank werkt voor WeHelpen.nl samen met andere partijen zoals  Achmea, CZ en PGGM.  Bezoek de webiste als u meer wilt weten over WeHelpen.nl in de regio Alphen aan den Rijn. 

Bezoek de website van WeHelpen.nl/AlphenaandenRijn

Bezoek de website van WeHelpen.nl/kaagenbraassem

IkWoonLeefZorg

Veel mensen vinden het fijn om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Soms is er hulp van anderen nodig of extra zorg noodzakelijk. Of u bent al geholpen met aanpassingen in en om de woning. Om u daarbij op weg te helpen heeft Rabobank samen met Interpolis het platform IkWoonLeefZorg ontwikkeld. Op dit platform delen wij onze kennis over zorg en wonen en bieden we concrete oplossingen. We geven ook tips over sociale activiteiten, geven inzicht in financiële mogelijkheden en komen met concrete oplossingen. Hiermee willen we u helpen langer zelfstandig te blijven wonen en mantelzorgers in hun rol ontlasten. Nieuwsgierig wat dit voor u kan betekenen? Ga naar het platform via onderstaande link.

www.IkWoonLeefZorg.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven