Pitch 1,5 meter samenlevingsplan

Pitch 1,5 meter samenlevingsplan

Onderneem jij in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en/of Kaag en Braassem en heb je creatieve en/of innovatieve plannen voor het ondernemen in de 1,5 metersamenleving? Doe mee aan de 1,5 meter pitch of deel dit met je netwerk!

Door de versoepeling van de maatregelen komt de economie langzaam weer op gang. Dit biedt ondernemers mogelijkheden voor nieuwe perspectieven, afgestemd op de 1,5 meter samenleving.

Deze contest is een initiatief van Economic Development Board Alphen en Rabobank Groene Hart Noord in samenwerking met de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop, VNO-NCW regio Rijnland, VOA Alphen aan den Rijn, VON Nieuwkoop, OVA en OVKB Kaag en Braassem. Afgevaardigden van deze partijen nemen deel aan de jury.

Over wat voor plannen hebben we het?

  • Creatieve, out of the box, snel schaalbare, creatieve en innovatieve ideeën met een zo groot mogelijke positieve economische en maatschappelijke impact
  • Die bijdragen aan een slimme, innovatieve en gezonde Rijn- en Veenstreek
  • Waarbij ondernemers eventueel samenwerken

Doe jij mee?

Van startup, MKB tot grote bedrijven met creatieve en/of innovatieve plannen voor detailhandel, retail, horeca, mobiliteit, kantoren, ICT, etc. kunnen meedoen. Aanvragen kunnen individueel of in samenwerking met andere ondernemers in worden gediend.

Dien je voorstel (free format) in via info@edbalphen.nl met als onderwerp: #Rijn-enVeenstreekPitcht. Zorg dat het duidelijk is voor de ontvanger hoe kansrijk en waardevol het idee is! Deadline voor deelname is maandag 10 augustus 12.00 uur. De drie ondernemers met de beste plannen krijgen toegang tot een financiële bijdrage, kennis en het netwerk van de samenwerkende partners. 

Alphen aan den Rijn, 14-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn