Word lid van onze ledenraad

Ledenraad

De Ledenraad van Rabobank Groene Hart Noord is op zoek naar nieuwe ledenraadsleden. Wil jij jouw netwerk versterken, bestuurlijke ervaring opdoen en een bijdrage leveren aan jouw leefomgeving? Dan is lid worden van de Ledenraad echt iets voor jou!

Wat is de Ledenraad?

De Ledenraad is de schakel tussen de bank en onze leden én een belangrijk klankbord voor onze directie. De Ledenraad bestaat uit 30 betrokken leden en behartigt het belang van onze klanten en leden. Samen met de medewerkers van de bank zet jij je als ledenraadslid in om de regio Groene Hart Noord in financieel en maatschappelijk opzicht nog sterker te maken. Het levert jou naast een vacatievergoeding, inzicht in het reilen en zeilen van onze bank en een interessant netwerk, van jong tot oud met uiteenlopende achtergronden op. Verder denk je namens de achterban mee over onze maatschappelijke activiteiten gericht op de thema’s Duurzamer Wonen, Duurzamere Voeding, Ondernemers Duurzaam Groeien en Iedereen Financieel Gezonder. Op deze manier kunnen we samen impact creëren in de regio.

Profielschets

Natuurlijk verwachten wij bepaalde competenties van een ledenraadslid. Alleen op die manier kunnen we waarborgen dat de mening van onze leden goed wordt uitgedragen. Denk aan kennis van de wensen en opvattingen van leden en klanten, (pro) actieve participatie bij wat er leeft in de markt en maatschappij en het vermogen om interactie te zoeken met de achterban. Vanzelfsprekend ben of word je lid van de Rabobank en ben je actief in lokale netwerken. Check de profielschets voor meer informatie.

Profielschets Rabobank Groene Hart Noord (PDF)

Heb je interesse?

Wil je jezelf aanmelden? Stuur dan je CV en motivatie naar directie.rghn@rabobank.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we je graag meer over de rol en taken van de Ledenraad. Uiteraard kun je dan ook jouw vragen stellen. Heb je interesse maar wil je eerst een vergadering bijwonen om te kijken of het iets voor jou is of wil je jouw vragen alvast stellen tijdens een virtueel kop koffie aan onze directievoorzitter Wim Nobel? Dat kan! Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar directie.rghn@rabobank.nl.

Stuur direct een mail

Alphen aan den Rijn, 17-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn