Samen Bankieren

Omdat u er niet alleen voor staat. Dat noemen wij Samen Bankieren. Zo lang mogelijk mee blijven doen. Daar maakt de Rabobank zich sterk voor. Met informatie, advies en hulpmiddelen zorgen wij ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven bankieren.

Thuisadviseur

Stel dat u door omstandigheden niet meer zelf naar de bank kunt komen. Dan biedt Rabobank Groninger Land u de service van de thuisadviseur aan. Het is een stukje extra service op het moment dat het echt nodig is, zodat u zelf de regie houdt over uw financiële zaken. Met Samen Bankieren streven we naar toegankelijke dienstverlening voor iedereen.

Praktische hulp

We bieden praktische hulp om langer zelfstandig te kunnen bankieren. Voor wie moeite heeft met zien is er bijvoorbeeld de Random Reader Comfort, een apparaatje met grotere knoppen en een groter scherm om beveiligd in te loggen en betalingen te doen. En we geven één op één voorlichting over mobiel- en internetbankieren.

Vragen

Neem gerust contact met ons op via (088) 722 66 00 of email particulieren.gl@rabobank.nl. Of loop binnen bij één van onze kantoren.

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven