Support your locals

Support your locals

Overal zie je initiatieven ontstaan waar lokale ondernemers samenwerken om nieuwe businesskansen te creëren. Een coöperatieve bank als Rabobank onderschrijft dat volkomen.

Samen optrekken

Juist nu is samen optrekken belangrijk. Dat dat niet eenvoudig is snappen we best. Daarom willen we als bank daar graag in ondersteunen. Het hoort bij onze grondhouding dat we waar mogelijk verbindingen leggen. Of het nu om logistieke partijen gaat of om bijvoorbeeld productiebedrijven. In onze boeken zitten heel veel verschillende bedrijven.

Verbinden

Rabobank verbindt zich aan het landelijke initiatief Support Your Locals. ‘Bij wijze van proef brachten we in het Groninger Land de afgelopen week tulpenkwekers Oosterhuis uit Uithuizen en Knottnerus uit Nieuwolda, de Notekraker uit Musselkanaal en Scharrelhofke uit Delfzijl bij elkaar om samen een paasattentie aan te bieden aan de beide ziekenhuizen in onze regio. Logistiek werd geregeld door Wildeman Storage en Logistics uit Farmsum. En voor de communicatie is samen gewerkt met Van de bond Pictures en Publicom uit Stadskanaal. En dat werd niet alleen door de ziekenhuizen in Scheemda en Stadskanaal enorm gewaardeerd. Maar ook door de ondernemers.

Samen sterk

Met onze actie hebben we laten zien dat je je samen sterk moet maken voor de regio. Consument en Ondernemer. In dit geval staken we samen met een keten van ondernemers ook het ziekenhuispersoneel in onze regio een hart onder de riem met 2000 paaspakketten.

Stadskanaal, 21-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn