MKB evenement Circulaire Economie

MKB evenement Circulaire Economie

Hogere grondstofprijzen, het schaarser worden van natuurlijke bronnen en de veranderende behoefte van consumenten dwingt ondernemingen hun business model aan te passen in een nieuw circulair model waarin het sluiten van ketens en het effectief hergebruiken van grondstoffen, materialen en onderdelen centraal staat.

Provincie Noord-Holland en Rabobank Ondernemers Impuls (ROI) slaan de handen ineen. Samen organiseren zij op dinsdag 17 oktober een bijeenkomst over circulair ondernemen voor MKB ondernemers in Noord-Holland.  Het evenement is de aftrap van het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) in Noord-Holland inclusief een reeks van activiteiten rondom circulaire economie in Haarlem.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 17 oktober 2017 van 19.30 uur tot 23.00 uur in De Koepel in Haarlem. De avond is gericht op 'hoe' MKB-ondernemers circulair kunnen ondernemen. Wat zijn de financieringsmogelijkheden bij de ontwikkeling van innovatieve plannen? Zijn er al ondernemers die succesvol circulair ondernemen?

Lilian Kranenburg van het Rabobank Ondernemers Impuls (3e van rechts op de foto): "Deze bijeenkomst laat zien in hoeverre onze samenleving zich inmiddels inricht op een circulaire economie en hoe ondernemingen hun bedrijfsvoering hierop aanpassen. Op 17 oktober liggen deze kennis en ervaring voor MKB'ers voor het oprapen. Wij ondersteunen lokale ondernemers hierbij graag".

Deelname aan het evenement op dinsdag 17 oktober is gratis. Aanmelden is wel verplicht. U kunt zich aanmelden via de website van PIM: www.pimnh.nl

Op de foto ziet u de organisatoren vanuit PIM NH en Rabobank Haarlem en Omstreken. Van links naar rechts: Alexander Westerwoudt (Rabobank), Nanda Kerssens (Rabobank), Edwin Netjes (PIM), Lilian Kranenburg (Rabobank Ondernemers Impuls), Eddie van Eeken (PIM) en Valerie Vallenduuk (PIM).

18-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn